Stuntsteppen

Voor de steppers die van actie houden zijn er deze extra stevige stuntsteppen. Geen skatepark, straat of plein is meer veilig. De stuntstep is niet opvouwbaar en niet in hoogte verstelbaar, dit zorgt voor de extra stevigheid waardoor stunten pas echt leuk wordt zonder dat de step snel stuk gaat. Vergeet tijdens het stunten uiteraard niet om de juiste bescherming te dragen, zoals een helm of kniebescherming.

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Micro Kickboard Monster Zwart
    Micro Kickboard Monster Zwart
    Speciale prijs € 149,95 Normale prijs € 269,95

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De stuntstep

Hou je van actie? Step je al een tijdje? Of wil je gewoon weer eens wat anders uitproberen? Dan is het stuntsteppen misschien wel iets voor jou! Zie jij jezelf al toffe trucs uithalen in skateparks en op lege parkeerplaatsen? Kijk dan eens naar een step om mee te stunten. Omdat zo’n stuntstep net wat andere specificaties heeft dan een regulier model, verkoopt Stepbaas voor alle toekomstige pro steppers speciale stuntmodellen. 

Wat is er speciaal aan een stuntstep?

Een stuntstep krijgt nogal wat te verduren! Daarom kun je het beste niet stunten met een reguliere step, maar een robuuste pro stuntstep gebruiken. Stuntsteppen zijn gemaakt van extra sterke materialen die wel tegen een stootje kunnen. Handig tijdens het freestylen en stunten in skateparken! Want daardoor kun je je step net meer belasten tijdens jumps en tricks. Veel van de stuntsteppen die je bij Stepbaas vindt, zijn uit één stuk gemaakt, hebben lichtere en sterkere wielen en een sterkere bodem (deck), neck, bars en clamps. Deze steppen zijn zo ontworpen dat ze beter bestand zijn tegen de druk bij het neerkomen na een jump of als je (per ongeluk) de zijkant van de ramp raakt. Daarentegen zijn ze niet opvouwbaar en is het stuur vaak niet in hoogte te verstellen. Maar je hebt wel een step waarmee je lekker kunt stunten zonder dat je bang hoeft te zijn dat je step snel stukgaat.

Beginnen met stuntsteppen

Je kunt voor ieder budget een geschikte stuntstep vinden. Maar als beginnende stuntstepper, heb je waarschijnlijk genoeg aan een complete step die door een fabrikant is gemaakt. Ben je eenmaal wat verder, dan kun je er ook voor kiezen om zelf de perfecte step samen te stellen met verschillende onderdelen. Maar voordat het zo ver is, kun je dus beter op een kant-en-klaar model beginnen. Vergeet tijdens het stunten op je nieuwe step niet om de juiste bescherming te dragen, zoals een helm of kniebeschermers. Want stunten leer je met vallen en opstaan!

Wat kost een stuntstep?

Nu kun je natuurlijk niet wachten om te gaan stunten met je step! Maar welke step koop je? En wat kost dat? De stuntstep is er in verschillende prijsprijscategorieën: van een goedkope stuntstep tot de custom made steppen voor echte pro’s. Afhankelijk van je wensen en ervaring met het stuntsteppen, kun je de voor jou perfecte stuntstep kopen. Voor welke step je ook kiest, alle steps van Stepbaas hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 

De stuntstep voor kinderen

Ook voor kinderen zijn er speciale stuntsteppen! Perfect voor kids die wat extra’s willen en het cool vinden om stunts en trucjes te doen met de step. Stepbaas verkoopt al stuntsteppen voor kinderen vanaf een jaar of 7. Stunten met een step kun je overal: in skateparken, maar ook gewoon op straat of op een lege parkeerplaats. Het stuur van de stuntsteppen voor kinderen is korter dan bij een gewone step. Hierdoor hebben ze tijdens het stunten meer controle. 

Klantbeoordeling 8.7

12438 beoordelingen