Kindersteppen

Steppen is gezond, maar bovenal heel erg leuk! Voor de jonge steppers is het verstandig een kinderstep aan te schaffen. De kinderstep verschilt van een normale step in design, maximale belasting en in hoogte. Maar in veel gevallen kan de stuurhoogte van een kinderstep worden versteld, zodat hij toch nog jaren meegaat. Een step voor volwassenen kan veelal ook best een geschikte keuze zijn voor kinderen, kies dan wel voor een step met verstelbaar stuur.

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Micro Kickboard Monster Zwart
    Micro Kickboard Monster Zwart
    Speciale prijs € 149,95 Normale prijs € 269,95

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De kinderstep

Steppen is niet alleen leuk voor volwassenen, maar (juist) ook voor kinderen! Ze kunnen er hun energie in kwijt én zijn lekker gezond en sportief bezig. Maar het steppen op zo’n grote step voor volwassenen, kan voor kids soms nog een behoorlijke uitdaging zijn. Bij Stepbaas verkopen we daarom speciale kindersteps. Die verschillen van hun grote broers in formaat, design en maximale belasting. Gelukkig zijn er ook voor kinderen tal van steps om uit te kiezen, zodat iedere jonge stepper op zijn eigen niveau kan steppen. Zo is er de kinderstep met grotere luchtbanden, waardoor jonge kinderen minder snel hun evenwicht verliezen, steps met een verstelbaar stuur, zodat ze kunnen ‘meegroeien’, maar ook heuse stuntsteps voor de jonge talenten in de dop.

Steppen voor kinderen

Steppen is ideaal voor kinderen! Zo leren jonge kids beter hun evenwicht te bewaren tijdens het steppen, iets waar ze later hun voordeel uit kunnen halen als ze leren fietsen. Daarnaast zijn ze lekker actief buiten aan het spelen. Als je een step voor een kind koopt, is het verstandig om te kijken naar de lengte en het gewicht van het kind. Steppen is voor kinderen van alle leeftijden. Bij Stepbaas hebben we steps voor kinderen van 3 of 4 jaar, maar ook voor tieners en alles daar tussenin. Er zijn kleine, wendbare en inklapbare steps, maar ook grotere scooters (autopeds) met luchtbanden. Welke step geschikt is voor welk kind is van veel dingen afhankelijk, maar nog het meest van de wensen van het kind. Sommige kinderen willen liever een grotere step, waarmee ze bijvoorbeeld gemakkelijk naar school kunnen steppen. Terwijl andere kinderen liever een opvouwbare step met kleine wieltjes willen, zodat ze ‘m makkelijk mee kunnen nemen op vakantie of als ze gaan logeren.

Voor oudere kinderen of kinderen die langer zijn kan een volwassen step ook een optie zijn. Kies dan wel voor een step met een verstelbaar stuur.

De stuntstep voor kinderen

Kinderen die al een tijdje steppen vinden het misschien leuk om eens een stapje verder te gaan. Voor die kids verkoopt Stepbaas speciale stuntsteps. Steps waarmee kinderen een beginnetje kunnen maken in stuntsteppen. Vooral kinderen rond de 7 of 8 jaar vinden het vaak stoer om te gaan stunten met hun step in skateparken of gewoon op straat. Onze stuntsteps voor kids kunnen wel tegen een stootje en zijn vaak net iets korter dan reguliere kindersteps, waardoor er tijdens het stunten meer controle is.

Wat kost een kinderstep?

Net zoals bij steps voor volwassenen, is de kinderstep er in allerlei soorten, maten en ook prijscategorieën. De inklapbare steps met kleine wieltjes zijn over het algemeen goedkoper dan de steps met luchtbanden, die veel groter zijn. Maar de sterkere stuntsteps zijn vaak juist weer prijziger vanwege het materiaal dat hiervoor gebruikt wordt. Voor welke kinderstep je ook kiest, alle steps van Stepbaas hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Klantbeoordeling 8.7

12438 beoordelingen