Blog

 1. Waar worden voetbalshirts van gemaakt?

  Waar worden voetbalshirts van gemaakt?

  Adidas heeft de Climacool technologie, Nike heeft de Dri Fit technology en Puma heeft weer de Dry Cell technologie. In hun eigen laboratoria wordt voortdurend gewerkt aan het optimaliseren van shirts en wel met een duidelijk doel: de drager moet zo weinig mogelijk hinder ondervinden. Oftewel: voetballers moeten het shirt nauwelijks voelen, ook als het shirt nat wordt door de transpiratie. En dat brengt ons weer bij een vraag die veel voetbalfans bezig houdt: waar worden voetbalshirts van gemaakt?

  Lees meer...
 2. Nederlands Elftal Shirt De Ligt

  Nederlands Elftal Shirt De Ligt

  Op 12 december zou er weer een nieuw lichtpuntje zijn voor het Nederlands voetbal en dus ook het Nederlands Elftal shirt. Ajax-captain en Oranje-verdediger Matthijs de Ligt zou gekozen worden tot de Golden Boy van 2018. En da’s een flinke eer als je je bedenkt dat De Ligt pas de tweede Nederlandse speler is die is gekozen tot Golden Boy. Alleen Rafael van der Vaart deed hem dat in 2003 na. Dat ook Justin Kluivert tot de genomineerden behoorde, zorgt er alleen maar voor dat we nog meer hoop krijgen in het Nederlands Elftal. En dat het voetbalshirt van Oranje schitterend als vanouds.

  Lees meer...
 3. De voordelen van steppen naar school voor kinderen

  Het is een groot probleem waar veel landen in Europa (en daarbuiten) mee te maken hebben: overgewicht bij kinderen. 12% van de kinderen tussen de 4 en de 20 jaar is te dik. Voldoende bewegen speelt daarbij een grote rol. Veel overheden van Europese landen ondernemen daarom actie om kinderen meer te laten bewegen en gezonder te laten eten. Een onderdeel daarvan is om kinderen te laten bewegen onderweg naar school. En daar kan de step bij helpen!

  Lees meer...
 4. 12 toffe trucs voor met je stuntstep

  Of je nou net een nieuwe stuntstep hebt gekocht, of al jaren stunt in het skatepark, een paar nieuwe trucs voor met je step kun je vast altijd gebruiken. Daarom geven we je in dit artikel een paar toffe trucs om uit te proberen als je weer gaat steppen. 

  Lees meer...
 5. 7 manieren waarop steppen je gezondheid een boost kan geven

  Iedereen weet dat een actieve leefstijl goed is voor lichaam én geest. Maar onze drukke levens laten ons soms denken dat we geen tijd hebben om te sporten. Daarom heb je misschien een lidmaatschap op een sportschool waar je al een tijd niet geweest bent en klinkt dat ‘In-10-dagen-strak-dieet’ zo aanlokkelijk. Toch is de makkelijkste manier om gezonder en fitter te worden, door je dagelijks leven actiever te maken. En een step helpt je daarbij!


  Lees meer...
 6. 4 vragen om jezelf te stellen voordat je een step koopt

  Steppen is een leuke, actieve sport waar je behoorlijk veel lol mee kunt beleven. Als je besloten hebt dat je wilt gaan steppen, sta je voor de lastige keus wat voor step je wilt aanschaffen. Gelukkig helpen wij je op weg met 4 tips waar je op moet letten als je een step koopt.

  Lees meer...

6 producten

Toon per pagina

Klantbeoordeling 8.6

13359 beoordelingen