Autopeds

De autoped kennen we nog wel van vroeger. Een, in vergelijking met de vouwstep, iets groter uitziende step met grotere wielen en schuim- of luchtbanden. Door de breedte van de banden en de hoogte van de wielen is deze step zeer geschikt om lange afstanden af te leggen. Je zult snel vaart kunnen maken en zeer comfortabel de weg over steppen. Door het ontwerp maak je net zo comfortabel een ritje over de weg als door het bos. Het fijne van de autoped is dat er meerdere varianten zijn die een maximale belasting van 120 kg aankunnen, wat de step erg geschikt maakt voor volwassenen.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De autoped

Voor wie net iets sneller wil gaan dan op een gewone step, maar geen elektrische step wil, is er de autoped. Dit type step duikt steeds meer op in het straatbeeld en is heel populair bij zowel kinderen als volwassenen. De autoped is een step met grotere banden met schuim- of luchtvulling. Ideaal voor langere afstanden. En bij Stepbaas verkopen we autopeds voor zowel kinderen als volwassenen!

Wat is er speciaal aan een autoped?

Veel mensen kennen de autoped nog van vroeger, maar dit type step maakte in de afgelopen jaren zijn comeback. Een autoped verschilt van een reguliere vouwstep door zijn formaat en het gemak waarmee je er langere afstanden op kunt afleggen. Met een autoped kun je comfortabel op hogere snelheid cruisen. Autopeds hebben namelijk grotere en bredere banden die gevuld zijn met bijvoorbeeld lucht of schuim. Ook binnen het autoped assortiment van Stepbaas, zijn er nog verschillen. Kickbike autopeds hebben bijvoorbeeld een veel groter voorwiel dan achterwiel, waardoor je er nóg comfortabeler lange afstanden mee kunt steppen. Daarnaast zijn deze autopeds ook geschikt om op onverharde wegen mee te rijden, iets wat je met steppen met kleinere wieltjes niet kunt doen. 

Waar moet je aan denken als je een autoped koopt?

Een autoped step is een robuuste step die qua constructie redelijk vergelijkbaar is met een fiets alleen zonder zadel, bagagedrager en trappers. Voor welk model autoped je gaat, is afhankelijk van je eisen en je lengte. Stepbaas verkoopt onder andere 12 inch autopeds en 16 inch autopeds en veel van onze modellen zijn ook nog eens in hoogte verstelbaar. Daarnaast kunnen autopeds een hogere gewichtsbelasting aan dan reguliere steps. Autopeds van het merk Kickbike, kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden tot een gewicht van 120 kilo, wat ze ook heel geschikt maakt voor volwassenen. 

Een autoped voor kinderen

Voor kinderen is een autoped een ideale manier om meer evenwichtsgevoel te krijgen. Door de grote banden zijn autopeds relatief stabiel op de weg en zullen kinderen met veel plezier op de step stappen. Stepbaas verkoopt autopeds voor kinderen in allerlei kleuren. Veel autopeds voor kinderen hebben een in hoogte verstelbaar stuur, waardoor kids er jarenlang plezier van kunnen hebben. 

Wat kost een autoped?

Net als een reguliere step, zijn autopeds er in allerlei prijscategorieën. Een 12 inch autoped is over het algemeen voordeliger dan een autoped van 16 inch. Daarnaast spelen ook de gebruikte materialen een rol in de prijs. Bij Stepbaas verkopen we al autopeds voor kinderen vanaf € 99,95. Voor welk model je ook kiest, bij ons ben je verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 

Naast autopeds, verkoopt Stepbaas ook verschillende Stuntsteppen, Vouwsteppen en elektrische steppen.

Klantbeoordeling 8.7

12438 beoordelingen